Studio Best

Foto en Videostudio

De full-service en complete foto- en videostudio in Eindhoven. Altijd open.

Welkom bij StudioBest

StudioBest is de meest ontzorgende foto- en videostudio in Eindhoven en omstreken. Hier werk je superefficient en effectief aan je project omdat alles altijd voor je klaar staat. Licht, statieven, props, achtergronden, werktafels, geluid, camera’s en teleprompters – precies zoals jij wilt zodat je optimaal kunt werken. Tussentijds een wijziging, vraag of aanpassing nodig? Binnen enkele minuten wordt alles voor je aangepast zodat je weer verder kunt met je creatieve proces. Alleen lusten, geen lasten. 

Marc van Beek – beheerder StudioBest

 

Onze diensten

Studiowerk

Boek de studio voor je eigen productie – foto of video. Neem alleen je camera mee en maak verder gebruik van alle standaardmaterialen zoals statieven, lampen, lichtvormers, achtergronden, rook en wind. Klaar om je gasten te ontvangen en optimaal aan je productie te werken.

Lees meer….

Greenscreen

Compleet uitgelicht en ingericht met spreekdesk, videostatief, monitor en optioneel teleprompter, richt- en dasspeldmicrofoons tot multicamera-opstellingen met regisseur. Voor live-streams, presentaties en andere videoproducties.

Ontdek meer ….

Producties uitbesteden

Goed beeldmateriaal nodig? Besteed het uit bij StudioBest. De meeste foto- en videodisciplines zijn in-huis beschikbaar. Ook voor het uitwerken van foto’s en (greenscreen)video in complete creatieve eindproducten.

Vraag naar de mogelijkheden…

 

 

De studio’s

 

 

Studio 1 – Multifunctioneel – vanaf E50/h

De meest gekozen studio vanwege zijn multifunctionele eigenschappen. Een grote greenscreenruimte  en de aangrenzende ruimte met witte wand en lichte vloer. Zithoek, koffiecorner en een warme huiselijke uitstraling. Met 80m2 de beste keuze voor een diversiteit aan producties. 

Ontdek meer… (link naar pagina studio 1)

Studio 2 – Klein maar fijn – vanaf E40/h

Geen grote studio nodig of je werkt met een klein team of budget? Deze 4m hoge studio van 20m2 met witte wanden is handig voor headshots, talking heads, hanteerbare producten en andere kleinere producties. Met verschillende kleuren achtergronden (ook groen!), werktafels en lichten.

Ontdek meer… (link naar pagina studio2)

NIEUW in 2020: Studio 3 – Greenscreenvideoruimte (geluidsarm)

Kies je ook voor de beste geluidskwaliteit? En doe je liever geen takes opnieuw bij je greenscreenvideo’s vanwege een extern geluid? Boek dan de geisoleerde geluidsarme ruimte van 25m2 met regisseurstafel buiten de hermetisch afsluitbare ruimte. Standaard met teleprompter en microfoonset. 

Ontdek meer… (link naar pagina studio 3)

De studio’s in vogelvlucht

De studio’s bevindt zich nu op de begane grond met een plafondhoogte van maar liefst 4m (greenscreenopstellingen 3m). De ramen kunnen lichtarm en discreet worden gesloten door de dubbele laag luxaflexen. Er is een zithoek, makeuptafel, wifi en bluetoothspeaker. Natuurlijk gratis uitstekende koffie, thee en water. Ook een computerwerktafel met grote monitor ontbreekt niet. 

Onze studio’s zijn voorzien van professionele studio-apparatuur

  • Strobes (Elinchrom)
  • Luxe softboxen (Elinchrom)
  • TL videolichten
  • Continuspots (LED)
  • Verrijdbare lichtstatieven
  • Camerastatieven en videokoppen
  • Teleprompter
 
Lees meer over de materialen, inrichting en faciliteiten
Previous
Next

Hoe werkt het

Voor eigen producties neem je alleen je camera mee, met batterijen en geheugenkaart. Andere apparatuur zoals statieven, continulicht, flitslicht, triggers en achtergronden zijn aanwezig en staan schiet-klaar voor je opgesteld. 

Heb je zelf geen camera, heb je apparatuur uit de optielijst nodig of speciale wensen? Vraag het en we doen er alles aan om het voor je te regelen. 

 

 

Previous
Next

Reserveren

StudioBest is dagelijks te boeken tussen 9.00h en 22.00h. Ook in het weekend, en zonder toeslag.

We werken met pakketten die per uur te boeken zijn. Vaste scherpe prijzen vanaf € 37,50 per uur, dus wel zo inzichtelijk.

Locatie

Studio Best is gevestigd in gebouw Plan-B, direct aan de N2 (parallel aan A2) langs Eindhoven op industrieterrein De Hurk. Het terrein beschikt over een ruimte parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. De studio is ook goed te bereiken met het OV.

Hurksestraat 19
5652AH
Eindhoven

Laden/lossen via keldertoegang aan achterzijde pand.
Lift aanwezig naar begane grond.